Lapsityö

paivakerhoPäiväkerho

Seurakunnan lapsityö on kasteopetusta, jonka tarkoitus on tukea lapsen kasvua, ja luoda koko perheelle yhteyttä seurakuntaan ja sen toimintaan.

Päiväkerho on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat seurakuntakodin kerhotilassa. Kerho on maksuton, ja lapsi saa välipalan kerhon aikana.

Kerhossa on hartaushetki, askartelua, laulu- ja satuhetkiä, vapaata ja ohjattua leikkiä sekä ulkoilua.

Kerhon kesto 3-vuotiailla 1½ tuntia ja 4-vuotiailla 2½ tuntia, kerran viikossa. 5-vuotiailla kerho kestää 3 tuntia ja kokoontuu kaksi kertaa viikossa.

Perhekerho

Perhekerhoon ovat tervetulleita pienet lapset yhdessä vanhempien, hoitajien tai muun tutun aikuisen kanssa. Kerhon kesto on 1½ tuntia, ja tulla voi oman aikataulun mukaan. Ohjelmassa hartaushetki, askartelua ja yhdessäoloa kahvin ja mehun kera.

pyhakouluPyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus. Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin eläytyen, laulaen ja leikkien.

Pyhäkoulu on sunnuntaisin klo 12 seurakuntakodissa syys- ja kevätkaudella.

Kysy lisää lapsityön tapahtumista:
lastenohjaaja Marja Vanhatalo puh. 040 197 8518

Diakoniatyö

Diakoni Helenan säännölliset vastaanottoajat ovat viikoittain ti 15-17 ja ke 9-11 sekä sopimuksen mukaan. Halutessaan ajan voi varata Helenalta puh.  040 560 9794. Diakoniatoimistossa on mahdollisuus verenpaineen ja verensokerin mittaukseen. Myös EU-paketteja on jaossa.

Vanhustyö

Seurakuntalaisia käydään tervehtimässä 70, 75, 80, 85, 90, 91... vuotispäivillä. Jos syystä tai toisesta et halua seurakunnan vierailua, tai olet matkoilla, ilmoittaisitko asiasta kirkkoherranvirastoon puh. (02) 545 1026 tai työntekijöille Helena puh. 040 560 9794

Jos haluat järjestää seurakuntaillan, muistoseurat tai kodinsiunaamisen, ota yhteys kirkkoherranvirastoon.